Pagina's

zaterdag 27 oktober 2012

10 tips om je ogen groter te laten lijken!



1. Breng 2 lagen mascara aan in plaats van 1. Zo creëer je een "lifting effect", waardoor je oogleden minder hangend lijken. Om er voor te zorgen dat elke wimper is bedekt, gebruik je een mascaraborstel met schuine haartjes. Ook rubberen haartjes kunnen beter bij de wortel van je wimper dan niet rubberen haartjes.



2. Krul je wimpers met een wimperkruller. Plaats de wimperkruller bij de wortel van je wimpers, en druk 3 keer goed aan. Ga daarna naar ongeveer het midden van je wimpers en doe dit opnieuw. Voor nog meer definition: warm je wimperkruller even op onder de föhn voor 10 seconden. Door de hitte van de föhn werkt je wimperkruller nu als een soort krultang voor je wimpers!


3. Let op oogschaduw kleuren. Door kleuren te gebruiken die bij de kleur van je ogen passen,  Vrouwen met groene ogen staan mooi met warme, zanderige kleuren, en tinten paars. Vrouwen met blauwe ogen staan mooi met kleuren blauw en tinten bruin. En tot slot staan vrouwen met bruine ogen mooi met goud en roze. Natuurlijk hoef je hier niet op te letten, en kun je gewoon doen wat jij mooi vind! Ook kun je kijken naar je huidtype. Ben je een warm typje? Gebruik dan warme kleuren. Ben je een koel typje? Gebruik dan koele kleuren. Maar goed. Doe vooral wat jij mooi vind!


4. Verberg je wallen en kringen goed. Gebruik liever roze concealers dan gelige concealers om kringen en wallen onder je ogen te verbergen. 

Roze: werkt tegen wallen en donkere kringen
Geel: werkt tegen wallen en blauwe plekken
Groen: werkt tegen roodheid
Blauw: werkt tegen oranje (bijvoorbeeld als je er als een wortel uitziet door zelfbruiner)
Lila: haalt geel weg (tegen gele blauwe plekken bijvoorbeeld)
Oranje: werkt goed tegen wallen, maar wel bij mensen met getinte huid.


5. Blend in. Om je ogen op te laten lichten, gebruik opwaartse streken naar de contour van je wenkbrauw toe als je oogschaduw aan brengt.


6. Be fake. Als je lengte en volume toe wilt voegen aan je wimpers, kun je altijd nog nepwimpers gebruiken voor een maximaal effect. Ze zijn makkelijk aan te brengen en laten je ogen eruit springen.


7. Epileer je wenkbrauwen. Je ogen lijken groter als je een mooie vorm creëert door te waxen of epileren. Borstel ze opwaarts zodat ze niet naar je ooglid wijzen, wat slordig kan ogen.


8. Gebruik eyeliner/oogpotlood. Door een lijntje te zetten op je bovenste wimperrand, lijken je ogen groter. Ook kun je een streepje zetten op je onderste wimperrand of waterlijn tot halverwege je oog.

9. Gebruik glitterende oogschaduw op je onderste wimperrand om je ogen eruit te laten springen. Gebruik lichte, neutrale kleuren voor overdag, en navy, pruimkleur en grijze tinten voor de avond (voor een feestje bijvoorbeeld)

10. Felle lippen. Geloof het of niet, door je oogmake-up om te wisselen voor een felle lipkleur, lijken je ogen groter! Vergeet de oogmake-up,  maar zorg er wel voor dat je je wallen en kringen onder je ogen goed hebt bedekt met concealer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten